Det kan ju alltså nu kalla mig. Inte riktigt kanske men jag blev väldigt glad för att Gitto tipsade om min lilla blogg och andra favoriter i Expressen. Detta sätter ju genast en viss press på mig att börja leverera mer grym mat. Ojoj!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Äh, det klarar du!
hej jens,
jag skriver i commentsen i stället för att skicka ett mail, min mamma är här och hälsar så gott, saknar dig och önskar att du kunde komma igen till min fina nyanlagda trägård och de fantastiska tempraturer som shanghai nu erbjuder!
ps. mamma undrar om hon får gästblogga lite om olivoljar ds.
såg .SE artikeln om dig - du får ju säga till om sådant där din anspråkslösa jävel.
vad är det jag hör om att du ska ha blivit intervjuad i en av stadens gratistidningar?
Jo, lite lätt press ;).
Men man kan ju inte göra så mycket annat än att fortsätta som förut :).
Julius:
Jag vill komma! Men jag har ju inte direkt råd... Din mamma får gärna gästblogga och du med om Shanghaikäket.
Claes:
Det blir ju roligare om man inte säger något, visst blev du förvånad!
Johannes:
Jo, det stämmer. Jag har ett ex som du kan få se.
Jessika:
Nä, det kanske är det folk gillar.
Jamen grattis!
Och varför är det bara Louise som länkar till .se? Det borde du göra också!
Tacktack! Jag får faktiskt inte Louise länk att funka och jag hittar den inte nån annan stans på nätet.
Jag hittade bara artikeln när jag kollade på hela tidingen som pdf, den verkar inte ligga ute för sig själv.
Skicka en kommentar