tisdag 22 maj 2007

Födelsedagsmat

Idag är det Morrisseys 48-årsdag! Det firas runt om i världen på klubbar och barer där man spisar skivor, dricker, dansar och skrålar. Även ute i stugorna i landet gör folk något lite extra. Man sätter på sin favoritskiva med Mozzan, häller upp en White Russian och svänger ihop något gott att äta. Förslagsvis en vegetarisk italiensk måltid med några goda mexikanska öl till. Det här var ett lite långsökt matinlägg men det kändes angeläget.

4 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Jag håller med han är underbar!! Å grattis, om han nu läser detta.

Husmodern sa...

Oh, yes! Bra att du påminde mig, ska fira rejält! Har faktiskt stått 3 meter från karln en gång, och är mycket stolt över det.
Drinks it is!

Anonym sa...

jens,
förlåt för att jag försakade vår morrisseymiddag på den förnäma resturangen vi planerade att besöka.
länge sedan vi sågs nu, vi får ordna så att det blir av nästa vecka!

johannes.

Sannah sa...

Ja, varför kan inte detta bli en helgdag, nu när vi ändå har en röd nationaldag? Den är ju bara tramsig och kvasirasistisk.

Oh well. Götet var trevligt! Det var bara en kortvisit,så vi var inte så ambitiösa med vårt program (således inget Liseberg. Men vi han äta en hel massa. Först på middag på Stearin, som var riktigt, riktigt bra!Kalven med salvia.. Har du testat det?

Vi tesade är korv på mojen som du rekommenderade och ja, junkfood är ju alltid tillfredställande,men räksallad,hm. Not to shure about that one.

En vända på saluhallen blev det också, köpte fantastisk varmrökt lax och svensk sparris. Sen åt jag en kolhydratstinn brunch på egg&milk. Och en massa lejonet och björnen-glass såklart!

Vill du ha lite arabkryddor med posten? Eller bara lite Malmötips? Ja, du kan få båda om du har lust!
kram